Svjetski glazbeni program Toolroom ovog ljeta ekskluzivno na Braču

0
Foto: PR

Svjetski poznati glazbeni program Toolroom za kojim luduje publika diljem svijeta, ovog ljeta, u četvrtak, 9. kolovoza stiže u Bol na Brač. Pod zvjezdanim nebom jednog od najpoznatijih hrvatskih ljetnih plesnih podija, 585 club, očekuje nas sjajan provod predvođen najtraženijim imenima elektronske glazbe. Toolroom Records jedan je od najinovativnijih svjetskih brendova u elektronskoj glazbi koji okuplja najutjecajnije izvođače svijeta, a na Braču će nastupiti Mark Knight, Dennis Cruz i Adrian Hour.

Toolroom je osmišljen 2003. godine na inicijativu braće Marka i Stuarta Knighta. Rekordnom brzinom ovaj glazbeni program osvojio je srca publike diljem svijeta. Tijekom godina Toolroom je zauzeo svoje mjesto na najpoznatijim svjetskim festivalima, a glazbena emisija Toolroom TV te radio Toolroom s više od 16 milijuna slušatelja tjedno neosporiva su potvrda kvalitete ovog glazbenog programa.

Dolaskom vodećih umjetnika svjetske elektronske scene, Bol na Braču ovog ljeta vraća se na kartu najpoželjnijih svjetskih party destinacija, a iz godine u godinu sve kvalitetnija i bogatija ponuda u grad će zasigurno privući brojne nove goste željne vrhunske zabave. Spektakularan program ispunjen kvalitetnim zvukom te vrhunskim performansama uz najmoderniju svjetsku produkciju najljepša su pozivnica brojnim posjetiteljima željnih nezaboravnih ljetnih pustolovina. Nastupe u 585 clubu potvrdili su i velikani plesne glazbe Pete Tong, Terry Francis, Mahmut Ohran i mnogi drugi.

Mark Knight jedan je od najuspješnijih izvođača i producenata moderne elektroničke glazbe. Uz brojne hitove i remikseve, Mark se posebno ističe kao suosnivač Toolrooma, s kojim je nastupao u klubovima diljem svijeta. Velika potvrda njegovog nepogrešivog glazbenog ukusa je i podatak da njegov Toolroom radijski program tjedno sluša više od 14 milijuna ljudi iz cijelog svijeta.

Dennis Cruz nagrađivani španjolski DJ jedan je od stupova svjetskog underground housea i techna. Kao DJ i producent, Cruz je svojim uvijek jedinstvenim pristupom osvojio fanove diljem svijeta, a surađivao je i sa zvijezdama elektroničke glazbe kao što su Joseph Capriatti, Roger Sanchez i Marco Carola.

Adrian Hour neizbježno je ime kada se govori o južnoameričkoj elektroničkoj glazbi. Mladi Argentinac surađivao je s velikanima kao što su Basement Jaxx, Carl Cox i Richie Hawtin, a pohod na svjetsku slavu najavio je još 2015. kada je na Beatportu imao čak tri stvari u top 10, što je ostao rekord do danas.