Teže ozlijeđen 20-godišnjak koji se vozilom prevrnuo na krov u Rogoznici

0

Noćas, 13. ožujka oko 4,20 sati u Rogoznici se dogodila prometna nesreća u kojoj je teže ozlijeđen 20-godišnji vozač, koji je zbog ozljeda zadržan u Općoj bolnici Šibenik na daljnjem liječenju.
Do prometne nesreće je došlo kada je 20-godišnji vozač pri upravljanju osobnim automobilom Citroen, čakovečkih registracijskih oznaka, krećući se državnom cestom D-8 iz Primoštena prema Rogoznici, zbog neprilagođene brzine kretanja izgubio nadzor nad upravljačem. Desnim kotačima izletio je s južne strane izvan kolnika na kameno zemljanu površinu. Nakon toga se u zanošenju vratio na kolnik pri čemu je vozilom izletio izvan sjevernog ruba kolnika na uzdignutu kameno zemljanu površinu, kada je došlo do prevrtanja vozila i ponovnog vraćanja na kolnik, gdje se vozilo zaustavilo okrenuo na krov.

O ovoj prometnoj nesreći bit će izvješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv 20-godišnjeg vozača je podnesen je Obvezni prekršajni nalog, zbog prekršaja iz zakona o sigurnosti prometa na cestama, izvijestila je Policijska uprava šibensko kninska.