Tommy čeka Square, Apfel Potpićan

0
Foto: Radio Dalmacija

U 4. kolu Hrvatske malonogometne lige u 19 sati se sastaju Crnica-Uspinjača i Novo vrijeme Apfel-Potpićan, a u 19.30 Split Tommy-Square.

U Split dolazimo u dobrom raspoloženju unatoč dva uzastopna tijesna poraza, u Osijeku i kući od Apfela. Igrali smo vrlo dobro što nam daje optimizam. Teško je ispravljati negativne serije protiv ekipa kao što je Split Tommy, koji je realno prvi favorit prvenstva. Ali idemo na Gripe neopterećeni, bez posebnog rezultatskog imperativa, pokazati što znamo. Odigramo li dobro kao u prvih tridesetak minuta protiv Apfela, možemo se nadati utakmici u kojoj može biti svega. Možemo biti u egalu do samoga kraja, pa možda i ostvarimo pozitivan rezultat, kazao je za Radio Dalmaciju mladi stručnjak na klupi Squarea Antun Bačić.

Igrali smo protiv Squarea prijateljsku utakmicu u Šibeniku prije početka prvenstva i dobili jako teško s 1:0. Čvrsta su ekipa, bit će teška utakmica. Nadam se da ćemo na vrijeme zabiti gol, što nam je nedostajalo u Vrgorcu, pa usmjeriti utakmicu što prije prema našoj pobjedi. Đuraš i Perić su ozlijeđeni, ali i bez njih imamo kvalitetan kadar i nadam se da tri boda ostaju na Gripama, poručio je kapetan Split Tommya Josip Suton.

Ne bježimo od uloge favorita. Svjesni smo da smo kvalitetniji od Potpićna, ali to moramo dokazati na terenu. Maksimalno smo se pripremali samo za njih, ne razmišljamo o onome što nam kasnije dolazi. Tri boda su najbitnija, kompletni smo i vjerujem da ćemo doći do pobjede i tako se odužiti našim navijačima, što nam nije uspjelo prije tri tjedna protiv Vrgorca, izjavio je trener Novog vremena Apfel Teo Strunje.