Tommy donirao 200.000 kn Kliničkom bolničkom centru Split!

0

Povodom predstojećih Božićnih blagdana Tommy je donirao Kliničkom bolničkom centru Split iznos od 200.000,00 kn.


Tommy je ove godine odlučio sredstva namijenjena blagdanskoj promotivnoj kampanji usmjeriti u ovu humanitarnu donaciju.

Cjelokupan iznos je namijenjen poboljšanju uvjeta liječenja pacijenata oboljelih od infekcije Covid-19 virusom, a biti će raspoređena sukladno prioritetima koje odredi KBC Split prema stvarnim potrebama.


U godini na izmaku zdravstveni sustav je bio i još je uvijek izložen naporima u liječenju pacijenata, pa smo odlučili izdvojiti i donirati financijska sredstva koja će KBC iskoristiti za unapređenje uvjeta liječenja pacijenata oboljelih od Covid-19 virusa.

Na ovaj način želimo se i zahvaliti cijelom timu KBC-a na izvanrednim naporima koje osoblje, prije svega stručno medicinsko osoblje, ulaže u cilju zaštite zdravlja pacijenata.
Ponosni smo što i u ovim za gospodarstvo složenim okolnostima, kao dalmatinski gospodarski lider među tvrtkama, možemo dati svoj doprinos društvenoj zajednici i na taj način pokazati visoki stupanj solidarnosti i odgovornosti u ovim izazovnim vremenima. Ovo je jedna u nizu aktivnosti naše tvrtke kao društveno odgovornog gospodarskog subjekta, kojima podupiremo humanitarne i opće korisne projekte.
Današnja donacija je već druga akcija humanitarnog partnerstva s KBC Split u ovoj godini, jer smo početkom godine donirali financijska sredstva (323.566,00 kn) i Klinici za dječje bolesti u humanitarnoj akciji „Budi prijatelj djece“ – poručuju iz Tommya.