Tommy je otvorio svoje novo prodajno mjesto na Krku

0

Danas,  29. listopada 2020. trgovački lanac Tommy je otvorio svoje novo prodajno mjestu na Krku, na adresi Odvojak Stjepana Radića 2, u sklopu „Park & Shop“ trgovačkog centra.

Hipermarket je suvremeno i funkcionalno opremljen, kako bi kupcima osigurali poseban doživljaj kupovine i vrhunsku uslugu, uz standardno konkurentne cijene po kojima je Tommy prepoznat kod hrvatskih potrošača. Radi se o najmodernijem maloprodajnom objektu na Krku, u kojem površina korisnog prostora hipermarketa premašuje 2000 metara četvornih sa velikim brojem parkirnih mjesta za kupce.

Ponudu hipermarketa karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno ističemo asortimansku ponudu mesnice, gastronomije, voća i povrća, delikatese i pekarstva sa dnevno svježom ponudom, u kojoj su pretežito zastupljeni hrvatski proizvodi i proizvođači. S ciljem osiguranja bolje funkcionalnosti prodajnog prostora, u hipermarketu su instalirane i brze-samoposlužne blagajne. Novi hipermarket je značajna investicija Tommy-ja i projekt čija realizacija potvrđuje usmjerenost naše kompanije ka kontinuiranom razvoju poslovanja i dodatnom osnaživanju tržišne pozicije u hrvatskoj maloprodaji. Ovom prigodom zaposlili smo novih 35 radnika, što je posebno važno u ovim specifičnim gospodarskim okolnostima kada je svako novootvoreno radno mjesto od iznimnog značaja. Ovo je 3. prodajno mjesto Tommy-ja na Krku i 12. prodajno mjesto u Primorskogoranskoj županiji.