Tommy otvorio novo prodajno mjesto u Jelsi na otoku Hvaru

0
Foto: PR

Danas, 07. travnja 2022. trgovački lanac Tommy je otvorio svoje novo prodajno mjesto u Jelsi na otoku Hvaru, na adresi Jelsa 1047.

Hipermarket je suvremeno i funkcionalno opremljen, kako bi kupcima osigurali poseban doživljaj kupovine i visoku razinu usluge, uz standardno konkurentne cijene po kojima je Tommy prepoznat kod hrvatskih potrošača. Površina korisnog prostora hipermarketa premašuje 1.300 metara četvornih a za kupce je osiguran i veći broj parkirnih mjesta. Ponudu hipermarketa karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno ističemo ponudu mesnice, gastronomije, voća i povrća, delikatese i pekarstva sa dnevno svježom ponudom, u kojoj su pretežito zastupljeni hrvatski proizvodi i proizvođači. U hipermarketu će biti moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže putem sustava za prihvat najnovije generacije, čime Tommy pokazuje stratešku orijentaciju ka održivom razvoju i očuvanju okoliša, te primjeni novih tehnoloških rješenja. Novi hipermarket je značajna investicija Tommy-ja i projekt čija realizacija potvrđuje usmjerenost naše kompanije ka kontinuiranom razvoju poslovanja i dodatnom osnaživanju tržišne pozicije u hrvatskoj maloprodaji, a posebno na hrvatskoj jadranskoj obali gdje je Tommy tržišni lider već godinama.

Ovo je već četvrto prodajno mjesto Tommy-ja na otoku Hvaru, čime je dostupnost Tommy-ja za stanovnike otoka i goste koji posjećuju otok dodatno poboljšana. Ovom prigodom zaposlili smo novih 27 radnika, što je posebno važno u ovim specifičnim gospodarskim okolnostima kada je svako novootvoreno radno mjesto od iznimnog značaja. Pokazujući i u ovoj prigodi društvenu i socijalnu odgovornost, donirali smo financijska sredstva Veslačkom klubu Jelsa, kako bi potpomogli aktivnosti sportske organizacije značajne za lokalnu zajednicu.