Toni Kukoč danas u obilasku Spaladium Arene

0
Foto: Hrvatski vaterpolski savez

Tri dana uoči početka 35. Europskog vaterpolskog prvenstva, dva specijalno izgrađena bazena unutar Spaladium Arene za ovaj dvotjedni sportski spektakl privlače interes svih zaljubljenika u sport.

Među njima se tako našao i Toni Kukoč, košarkaška legenda koja je danas posjetila splitsku Arenu. Ne skrivajući oduševljenje Kukoč je istaknuo kako oduvijek prati vaterpolo pa samim time ne može dočekati početak prvenstva kako bi i uživo navijao za Barakude. Naravno, pozvao je i sve ostale da mu se u tome priključe:

“Splićani i svi ostali Hrvati, dođite u Spaladium gledati najbolji vaterpolo u Europi i našu reprezentaciju”, istaknuo je Toni.

Prvu utakmicu hrvatska ženska vaterpolska reprezentacija otvorit će 27.kolovoza u 17:30 sati s reprezentacijom Nizozemske, dok će muškarci u bazen uskočiti u ponedjeljak, kada će se održati i svečano otvaranje prvenstva koje će tijekom dva tjedna koliko prvenstvo traje, uz odličan sportski sadržaj, obilovati i bogatim zabavnim programom u „Jana vodenom gradu“ pored same Arene.

Ovdje će navijače svaki dan dočekati bogat glazbeni program uz nastupe raznih dj-a te mnogih poznatih imena s domaće glazbene scene.