Trogir za vukovarski vodotoranj – The Queen Symphony

0

Koncertni spektakl The Queen Symphony u izvedbi šibenskog pjevačkog zbora Kolo i Simfonijskog orkestra oružanih snaga Republike Hrvatske održat će se 11. lipnja u kuli Karmelengo u Trogiru (21 sat), u organizaciji Grada Trogira, Trogir holdinga i Turističke zajednice grada Trogira.

Sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je obnovi vukovarskog vodotornja.

Ulaznice po cijeni od 70 kuna mogu se kupiti u uredu Turističke zajednice te na ulazu u kulu Karmelengo koja će u subotu, 11. lipnja, ugostiti više od sto izvođača. Šibensko Kolo, koje ove godine obilježava 117 godina postojanja, u samom je vrhu hrvatskog zborskog pjevanja, a s instrumentalno moćnim Simfonijskim orkestrom izvest će vrhunsko djelo skladatelja Tolga Kashifa inspirirano pjesmama popularnih Queenovaca poput “Bohemian Rhapsody”, “We Will Rock You”, “We Are the Champions” i “Who Wants to Live Forever”.

Koncert The Queen Symphony dogovoren je još ove zime u sklopu programa 46. Trogirskog ljeta, a bit će posvećen Vukovaru, gradu heroju i gradu prijatelju Trogira koji mu želi pružiti moralnu potporu i financijsku pomoć u obnovi Vodotornja, tog neprolaznog simbola hrvatskog otpora i zajedništva.

Molimo posebno Vas iz medija da nas u ovom projektu podržite, kako bi podigli medijsku pozornost ovog događaja na odgovarajuću razinu, te Vam se uistinu od srca zahvaljujemo.

Pozivamo sve Trogirane i goste, naše prijatelje susjednih gradova i općina da u subotu, 11. lipnja, dođu u kulu Kamerlengo u čijem će ambijentu doživjeti vrhunski glazbeni užitak i odakle će poslati poruku gradu prijatelju da nije niti će ikada biti zaboravljen.

Trogir za vukovarski vodotoranj - The Queen Symphony