U-21 reprezentacija na Šubićevcu

0

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija igrat će u 17 sati u Šibeniku protiv San Marina u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo igrača do 21 godine koje će se 2017. igrati u Poljskoj.U utorak će u Rijeci dočekati glavnog rivala za prvo mjesto i izravni plasman na Euro,Španjolsku.S tri pobjede uz gol-razliku 8-0,Hrvatska je vodeća u skupini 6.

-utakmica kao i svaka druga. Moramo biti ozbiljni i odgovorni, favoriti jesmo tu nikakvih dvojbi nema i trebamo ostvariti novu pobjedu kako bi mirno dočekali slijedeću utakmicu protiv španjolaca. San Marino je momčad koja se fanatično brani ako treba i sa deset igrača i ono što ću tražiti od svojim momaka je maksimalno strpljenje. Siguran sam da će u tom slučaju s obzirom na kvalitetu koju imamo protivnik pasti, izjavio je izbornik Nenad Gračan i pozvao sve ljubitelje nogometa da dođu na Šubićevac.

– pozivam ljude da dođu u što većem broju bez obzira na protivnika koja možda i nije toliko atraktivan. Puno je naših igrača koji igraju u inozemstvu ali i onih koji nastupaju u našim najboljim klubovim. Ima i dosta hajdukovaca tako da je to prava pozivnica za sve navijače, zaključio je Gračan.