U novom singlu poslušajte kako Jurica Pađen pjeva „Ispod tuša“

0
Foto: facebook.com/GrupaAerodrom

Uvijek zanimljivi Jurica Pađen i njegov bend Aerodrom poznati su po sjajnim pjesmama, a novim singlom nam otkrivaju što se to dogodi kad Jurica zapjeva „Ispod tuša“.

Nakon što su pokorili radijski eter prošlim singlom „Od sutra ne pušim“ koji se tjednima nije micao s nacionalne Top 40 liste kao jedna od najslušanijih pjesama u Hrvatskoj, Jurica i Aerodrom novim singlom „Ispod tuša“ kreću u obaranje novih rekorda u slušanosti.

Tekst i glazbu za novu pjesmu napisao je Jurica Pađen, poznat kao jedan od najplodnijih autora u regiji, a nova pjesma je dokaz činjenice da mu niti nakon nebrojenih hitova ne ponestaje inspiracije. Sam bend je tekst i melodiju uobličio u sjajan aranžman koji od prvog takta tjera na ples sjajnim ritmom, a pjevna melodija i pamtljiv tekst jamče slušanost ove sjajne pjesme. Jurici Pađenu i Aerodromu se u ovom singlu pridružio popularni televizijski i radijski voditelj Dražen Kocijan Kocka te svojom osebujnom izvedbom istaknuo komičnu notu koju pjesma nosi u sebi.

Da pjesma ne ostane bez spota pobrinuo se Ljubo Zdjelarević, nagrađivani redatelj i producent koji je sjajnim vintage videom uhvatio duh benda i karizmatičnog Jurice.

Jedan od najboljih gitarista u regiji i njegov bend Aerodrom potvrđuju status nositelja pozitivne atmosfere koja se osim u novim pjesmama može osjetiti i na njihovim mnogobrojnim nastupima. U novom singlu ‘Ispod tuša’ Jurica & Aerodrom podarili su nam sjajnu pjesmu koja će sigurno mnogima kratiti vrijeme i olakšavati stresna razdoblja.