U prodaji DVD ‘Dino Merlin Koševo 2015’ i ‘Dino Merlin Beograd 2011’

0

U prodaji je DVD izdanje veličanstvenog koncertnog spektakla Dina Merlina koji je održan 25. srpnja 2015. godine pred više od 70.000 posjetitelja na sarajevskom stadionu Koševo!

Istovremeno, na godišnjicu dva uzastopno rasprodana Merlinova koncerta u Kombank Areni 2015. godine u Beogradu, objavljen je i dugoočekivani DVD prvog od ukupno tri rasprodana koncerta u Beogradskoj areni 25, 26. i 27. studenog 2011. godine! Najbrži i najvjerniji Merlinovi fanovi uhvatili su te 2011. i 2015. godine svoj “trenutak povijesti”, kada su se ulaznice za Čarobnjakove koncerte rasprodale u rekordnom roku, a svi oni koji bi u svoju fonoteku željeli uvrstiti DVD izdanja Dino Merlin Koševo 2015 i Dino Merlin Beograd 2011 svoje primjerke mogu nabaviti putem web stranice: www.dinomerlin.com/shop

Dino Merlin Koševo 2015 Dino Merlin Beograd 2011

Režiju oba DVD-a potpisuje Aleksa Maksimović s produkcijskom kućom Digi Media iz Beograda i Magazom iz Sarajeva. Oba izdanja su objavljena u ograničenoj nakladi, a uz video zapis sadrže i booklet ispunjen mnogobrojnim fotografijama i pratećim natpisima medija iz cijele regije. Predgovor DVD izdanju Dino Merlin Beograd 2011 napisao je Senad Pećanin nazivajući ove povijesne koncerte “najznačajnijim postjugoslovenskim spektaklom najznačajnije postjugoslovenske muzičke zvijezde”.

Povodom objavljivanja ova dva izdanja, predstavljen je i spot za pjesmu “Hotel Nacional” u produkciji Fabrike iz Sarajeva i u režiji Tonija Ilića.

Dino Merlin održat će koncert u Areni Zagreb, u subotu, 3. prosinca, a ulaznice za događaj koji izaziva velik interes javnosti možete kupiti na: http://ticketshop.hr/hr/e/dino-merlin/963/