U prodaji Robbie Williams “The Heavy Entertainment Show”

0

U prodaji novi album slavnog Robbieja Williamsa, The Heavy Entertainment Show. Album je najavljen singlom “Party Like A Russian”.

Naziv albuma The Heavy Entertainment Show, Robbie Williams objašnjava riječima da je to svaki trenutak na svijetu i da smo svi dio toga. Robbie je razmišljao o terminu light ili heavy entertainment, potaknut velikim tv emisijama koje gledaju milijuni ljudi. Želio sam veliki zbor, univerzalne stihove i univerzalne melodije. Cilj ovog eksperimenta je bio napraviti veliku ploču koliko god to može biti.

Drugi singl “Love My Life”, napisali su Robbie Williams i Johnny McDaid (Snow Patrol) te Gary Go. Pjesma je posvećena djeci Robbieja Williamsa, a opisuje njegove nade i ambicije vezane uz njih.

“I might not be there for all your battles, but you’ll win them eventually. I pray that I’m giving you all that matters so one day you’ll say to me… I love my life, I am powerful, I am beautiful, I am free …

I am not my mistakes, and god knows I’ve made a few. I started to question the angels and the answer they gave was you. I cannot promise there won’t be sadness, I wish I could take it from you. But you’ll find the courage to face the madness…”

Svi se nadamo da ćemo pripremiti djecu za svijet, da  kada dođu tamo imaju sve što im je potrebno da se s njime nose, rekao je Robbie.

U njegovoj je karijeri bilo puno nevjerojatnih trenutaka, počevši od 1990. kada se sa 16 godina pridružio grupi Take That pa nadalje u solo karijeri. Od kada je u solo vodama, prodao je 70 milijuna albuma i ponosni je vlasnik šest od 100 najprodavanijih albuma u britanskoj povijesti. 14 singlova mu je završilo na #1, 17 je puta nagrađen s nagradom Brit Award i sve je to bilo popraćeno fantastičnim stadionskim turnejama.

Ovo je prvi album koji je slavni pjevač objavio za Sony Music. Robbie će na nadolazećoj dodjeli Brit Awardsa u studenome dobiti nagradu Brit Icon Award te tako nastaviti koracima Sir Eltona Johna i Davida Bowieja. Riječ je o najvećem priznanju koje se dodjeljuje na Brit Awards, a kako bi proslavio osvajanje nagrade, Robbie će u Londonu održati poseban, intiman koncert 7. studenoga.  Nastup će biti snimljen i prikazan u prosincu.

Napomena/podsjetnik: album je prvotno bio najavljen kao Heavy Entertainment Show, ali je naknadno promijenjen u The Heavy Entertainment Show.

Popis pjesama:

1) The Heavy Entertainment Show

2) Party Like A Russian

3) Mixed Signals

4) Love My Life

5) Motherfucker

6) Bruce Lee

7) Sensitive

8) David’s Song

9) Pretty Woman

10) Hotel Crazy

11) Sensational

12) When You Know

13) Time On Earth

14) I Don’t Want To Hurt You

15) Best Intentions

16) Marry Me