U Sarajevu na bazenu preminuo 7-godišnji dječak iz Splita

0

U Sarajevu je na bazenu preminuo 7-godišnji dječak iz Splita. Obdukcija je pokazala da se dijete utopilo, a ne umro od srčanog zastoja.

Ranije

Iako su prve informacije govorile da se dječak iz Splita utopio u Sarajevu za vrijeme dječjeg nogometnog turnira, BiH mediji neslužbeno doznaju da je dječaku zatajilo srce.

No, točan uzrok smrti znat će se nakon obdukcije. Azra Bavčić iz Kantonalnog tužiteljstva Kantona Sarajevo rekla nam je kako će dežurni tužitelj, koji je rukovodio očevidom, tijekom dana izdati nalog za obdukcijom kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

Iz operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo potvrdili su nam da su u 18 sati i 5 minuta dobili dojavu da je na bazenu Terme pronađeno beživotno tijelo djeteta. Glasnogovornica MUP-a Kantona Sarajevo Suvada Kuldija potvrdila nam je da je dječak 2011. godište.

Kako neslužbeno doznaju mediji u Bosni i Hercegovini, dijete je navodno član akademije Mladinić. Kontaktirali smo i njih, ali nam nisu potvrdili događaj. Obdukcija je naknadno pokazala da se dijete utopilo, a ne umro od srčanog zastoja.