U Šibensko – kninskoj županiji sedmero novozaraženih koronavirusom

0
Foto: pixabay.com

U protekla 24 sata na području Šibensko – kninske županije sedam je osoba pozitivno na COVID-19, od kojih je četvero bilo u samoizolaciji kao kontakt oboljele osobe. Riječ je o tri osobe iz Šibenika, dvije iz Knina, jednoj iz Vodica i jednoj iz Kijeva, izvijestio je Stožer civilne zaštite Šibensko – kninske županije.

S današnjim danom broj oboljelih u županiji popeo se na 27, od kojih je 9 u Šibeniku, 11 u Kninu, 4 na području Vodica i po jedna osoba u Tisnome, Drnišu i Kijevu. Dvije oboljele osobe su hospitalizirane na odjelu infektologije šibenske bolnice, dok ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u samoizolaciji na kućnom liječenju.

Do ovog trenutka pod zdravstvenim nadzorom i mjerama samoizolacije nalazi se 132 osobe, od kojih je 112 kontakt s COVID-19 pozitivnom osobom. U protekla 24 sata policijski službenici Policijske uprave šibensko-kninske nisu evidentirali kršenja mjera samoizolacije. Od jučer su testirane 84 osobe.

I dalje apeliramo na građanstvo da se pridržavaju svih preporuka i mjera, budimo odgovorni za svoje i zdravlje naših bližnjih. Sve informacije vezane uz koronavirus možete pratiti na jedinstvenoj web stranici www.koronavirus.hr