Učini mali korak velikim

0
Foto: dreamatico.com

S ciljem podizanja svijesti hrvatske javnosti za stvarne probleme i potrebe djece Hrvatske, Zaklada „Hrvatska za djecu“ ove jeseni, s još više entuzijazma, odlučila je učiniti mali korak velikim, a kojim će vratiti osmjehe na lica djece koja nisu toliko sretna.

Tim povodom u subotu, 23. rujna  u 10.00 sati na splitskim Prokurativama organizirano je druženje s građanima Splita na kojem će nakon Zagreba i Zadra, i u Splitu biti predstavljena emotivna slikovnica „Učini mali korak velikim“, a kojom će se nastojati ispuniti konkretne želje djece bez adekvatne roditeljske skrbi i djece u potrebi s područja grada Splita te Splitsko – dalmatinske županije i okolice, odnosno sve djece koja sve nas trebaju.

Slikovnica „Učini mali korak velikim“ ima za cilj potaknuti građane Hrvatske na aktivno sudjelovanje i pružanje pomoći djeci Hrvatske te ih pozvati na ispunjavanje individualnih želja djece bez adekvatne roditeljske skrbi i djece u potrebi, jer se u svakom primjerku nalazi dječjom rukom naslikana konkretna želja djeteta koja čeka na ostvarenje.

Ustrajni da zajedno ovaj svijet učinimo bar na trenutak ljepšim za djecu Hrvatske, radujemo se Vašem dolasku, stoji u pozivu organizatora.