Udruga “Srce” pokrenila crowdfunding kampanju, prijeti gašenje njihovih glazbenih radionica

0
Foto: www.facebook.com

Svima je još u sjećanju mjuzikl “Srce na sceni ” s kojim je splitska udruga “Srce” gostovala diljem Hrvatske .

Mladi ljudi s različitim vrstama invaliditeta, od cerebralne paralize do autizma, mjesecima su na glazbenim radionicima marljivo spremali mjuzikl kojim su potpuno oduševili publiku na svim izvedbama, a 2014. pripala im je čast i da otvore Festival o pravima djeteta. Sada , kako se te radionice ne bi ugasile, pokreću novi projekt.S nama je Mario Bavčević, voditelj glazbene radionice udruge:
Kampanju “Držimo ritam Srca” koju ćemo postaviti na paltformu Generosity. Udruga  već godinama nastoji  mijenjati stvari na bolje što se tiče osoba s cerebralnom paralizom , pa smo problem s financiranjem radionica odlučili riješiti na kreativan način. Snimili smo 11 veselih  video uredaka s našim “estradnjacima”  koji preko naših društvenih mreža vode na stranicu generosity.com. Na njoj će se moći uplatiti donacija. 

Danas će predstaviti prvi video s Giulianom:
Naša Petra Hrgović uz Sanctus Domnio i Giuliana snimila je simpatičan skeč koji će ljude upućivati na stranicu platforme. idućih 40 dana dnevno ćemo stavljati i druge video uratke na naše društvene mreže. Bit će tu i videa naših nastupa, svjedočanstava naših članova i priče.

Udruga više nije u stanju finacirati radionice, a njeni članovi su se u zadnjih 20 godina zbližili poput obitelji i ona im je postala mjesto na kojem se osjećaju sigurno i prihvaćeno. Pratite udrugu Srce na fejsu, bit će zanimljivo vidjeti tko će biti na idućem videu, šuška se “Sila nečista” ili možda TBF i pomozite im prikupiti sredstva za nastavak rada udruge.