Usred priprema za tri arene Tomislav Bralić i Klapa Intrade snimili novi spot

0
Foto: PR

Tomislav Bralić i Klapa Intrade ne prestaju raditi punom parom! U vrijeme priprema novog albuma i čak tri spektakla u tri arene, objavili su i novi spot za pjesmu “Ne mogu jubav krit”.

Spot “Ne mogu jubav krit” je najava novog studijskog albuma “Bilo je i vrime” koji uskoro izlazi. Album sadrži čak 14 pjesama među kojima su hitovi poput “Lipe oči”, “Ne mogu te prestat jubit” i “Ferma bi vrime”.

Koncept spota je složen tako da koristi dosta simbola iz legendarne priče “Mali princ”. Snimalo se kod Večke kule koja daje dodatnu mistiku cijeloj priči, a sve u spotu ima svoje dublje značenje. Poput kutije sa stvarima koje dječak koji je glavni lik baca, u toj kutijici se nalaze sve stvari zbog kojih se ljudi odvajaju od svojih voljenih: penkala koja predstavlja ambicije, kovanica koja je novac, dok šibice simboliziraju predanost. Na kraju spota se prikazuje i ruža koja je također podsjetnik na priču o malom princu.

Od prošlog studijskog albuma “Cviće” prošlo je čak četiri godine, pa je klapa odlučila nazvati ovaj album slikovito “Bilo je i vrime”.

Klapa nestrpljivo očekuje prve reakcije fanova na novi spot, a paralelno s time nastavljaju s pripremama za veliki koncert koji će se održati u zagrebačkoj areni 1. prosinca, u splitskoj areni Spaladium 7. prosinca i ljubljanskoj areni Stožice 1. veljače. Ulaznice za koncert su u prodaji na Eventimu, Ticketshopu i u Scardoni na Srebrnjaku 64.