Večeras završava drugo kolo Torcida kupa

0

Četrnaestog dana 25. Torcida kupa igraju se posljednje utakmice drugog kola mladih. U 19 sati se sastaju Getafe i Torcida Rogoznica, u 20 sati Strožanac i OTP banka, u 21 sat Torcida Split i Entuzijasti Zadar, u 22 sata Okruk i Usluge čišćenja Alka te u 23 sata Zalogajnica Korkyra i MEFST.

U srijedu će se tako odigrati prve utakmice šesnaestine finala i kod mladih i kod veterana. Time ćemo „zagaziti” u drugu polovicu turnira. Kako ovog vikenda počinje HNL, Torcida kup će imati dva slobodna dana tjedno – četvrtkom i nedjeljom, kad igra Hajduk.

U Vukovarskoj je u 13 radnih dana odigrana 51 utakmica u konkurenciji mladih. Palo je 336 golova ili 6.59 po utakmici. Pet utakmica, otprilike svaka deseta, riješena je penalima iz kojih je postignuto još 16 golova. Stoti gol je dao Frane Barać (La Luna caffe), dvjestoti Vinko Vardić (G-točka), dvjesto pedeseti Filip Biuk (Staklo Maas), a tristoti gol Bože Poljak (Torcida Otok).

Veterani su odigrali 8 utakmica pretkola, nijedna nije završila neriješeno. Zabili su 36 golova, četiri i pol po utakmici.