Veliki sportski spektakl na bazenima Poljud

0
Foto: press Jadran

Pred nama je Final Four Kupa Hrvatske za seniore i finale Kupa Hrvatske za seniorke. Veliki sportski spektakl održat će se na bazenu u Poljudu, a Jadran u polufinalu igra protiv Juga AO (subota, 18.30), dok će jadranašice igrati finale protiv zagrebačke Mladosti u nedjelju u 16.30 sati.
Dan prije početka Final Foura u Trofejnom salonu na Zvončacu održana je konferencija za novinare.
Jug je favorit, ali mi ćemo dati sve od sebe. Očekujemo podršku naših navijača kojima ćemo se odužiti angažmanom i igrom i pokušat ćemo sve da iznenadimo goste iz Dubrovnika – rekao je trener muškog Jadrana Ivan Asić.

U zadnjoj utakmicu protiv Juga u Splitu Jadran je u Ligi prvaka pobijedio 13:12, a sada su u gostima, bez petorice prvotimaca, umalo iznenadili Szolnoki koji je na koncu ipak slavio s 5:4.
Prije desetak dana sam rekao da ne postoje mladi i stari igrači, samo postoje kvalitetni i nekvalitetni. Znam koliko moji suigrači vrijede, treniramo nekoliko godina zajedno i vjerujem u njih. Ne treba biti sada pretenciozan ii najavljivati da ćemo svih pobijediti, ali tražimo svoju priliku. Sami smo bili svjesni da nam obrana nije bila dobra, sad to izgleda bolje. Nadam se da ćemo uspjeti odraditi dobar posao u Kupu – rekao je kapetan Jadrana Anđelo Šetka.

Trener ženske ekipe je Alen Brakus.

Ovo je novost na Zvončacu, okupili smo djevojke koje su počele u Bure, potom su igrale za POŠK, sada su pod kapicom Jadrana. Mladost je u finalu favorit, ali imamo neke ideje kako da ih pokušamo iznenaditi – rekao je Brakus.

Raspored:
Subota, 23. studenoga:
17.00 Mladost – Solaris
18.30 Jug AO – Jadran
Nedjelja, 24. studenoga:
16.30 Mladost – Jadran, finale seniorki
18.45 Finale seniora