Ukrajina pobjednik Eurosonga, Nina Kraljić na 23. mjestu

0
Foto: FB/Zigman

Ukrajinska predstavnica Džamala pobjednica je 61. Eurosonga u Stockholmu. Nastupili su izvođači iz 26 zemalja a hrvatska predstavnica Nina Kraljić zauzela je 23. mjesto.

Finale 61. Eurosonga u kojemu je nastupilo 26 izvođača započelo je spektakularnom revijom zastava u sklopu koje su pozornicom prošetali svi finalisti, dok su u se u pozadini čuli hitovi kao što su Swedish House Mafia, Avicii, Alesso i Galantis. hrvatska predstavnica Nina Kraljić nastupila je 17. po redu s pjesmom ‘Lighthouse’.

Publika je jedva dočekala nastup velike glazbene zvijezde – Justina Timberlakea koji je u revijalnom dijelu premijerno izveo Can’t Stop This Feeling i hit ‘Rock Your Body’. Uslijedio je kratak pregled švedske glazbene industrije, te još nekoliko zanimljivih nastupa a nešto prije ponoći stručni žiri.

Uoči  nastupa Nina se putem Facebooka obratila svim svojim fanovima.Znam da moji hrvatski fanovi danas ne mogu glasati za mene, ali bit  ću zahvalna za svaki glas vaših i mojih prijatelja iz inozemstva – napisala je.