VIDEO: Ivo Perkušić – Nešto u nama

0

Ivo Perkušić – voditelj našeg  Vikenda na Dalmaciji,  prvi čovjek splitskog Gradskog kazališta mladih, glumac i vokalist ove godine je na Splitskom festivalu predstavio sjajni singl “Nešto u nama”.

Autorski je to rad Ines Prajo, Arijane Kunštek i Ivana Popeskića koji za ovaj singl potpisuju glazbu, tekst i aranžman. Ova pjesma nastavlja niz Ivinog punokrvnog pop izričaja mediteranskog, sanremovskog prizvuka, kojim je Ivo već prepoznatljiv svojoj publici.

“Ova pjesma koja mi uistinu mnogo znači napokon je dobila i svoje video izdanje. Stvarno sam zadovoljan načinom na koji spot prenosi emociju pjesme, a za to je svakako jedan od najzaslužnijih Andrija Jurčević iz AP studija koji se pobrinuo za režiju, kameru i montažu. Jako su me usrećili i mladi glumci koji se pojavljuju u spotu, a svojom su emocijom unijeli jednu dodatnu dimenziju i obogatili ovo izdanje. Iza svega je stala Croatia Records, moja izdavačka kuća i mislim da imamo spot koji će kod svakoga pobuditi bar nekakvu emociju“.

“U meni se zbio koloplet raznih profesija koje se zapravo uvijek nadovezuju i jedna drugu dopunjuju. I gluma, i ples, i pjesma su za mene složeni mehanizam koji stvara cjelinu. Glazbu volim od malih nogu, koliko nju volim, toliko volim i glumu.
Stoga mi je jako drago da se Antonio odlučio za minimalistički pristup spotu, a posebno bih želio zahvaliti svima koji su u nastajanju spota sudjelovali i na taj način mu donijeli posebnu dimenziju.”, kaže Ivo.