VIDEO: Pogledajte spot našeg Ive Perkušića – ”Vrijeme”

0
Foto: PR

Nakon što se nedavno predstavio pjesmom «Vrijeme» autora Ivana Popeskića na 64. Zagrebačkom festivalu, naš Ivo  Perkušić je snimio i spot za pjesmu!

Redatelj spota Ivan Špehar uz asistenticu režije Emu Dobrotu  dočarao je napušteni planet na kojemu vrijeme prolazi, ali Ivina ljubav ne. Prvi kadrovi snimani su baš u studiju Radio Dalmacije s našom Ines Nosić!

Ivo je napomenio da snimanje spota i nije bilo tako lako: ”Spot je sniman u okolici Nina, na predjelu koji izgleda kao napušteni planet, što se posebno vidi u kadrovima snimanim iz zraka. Čekali smo danima da odemo na lokaciju jer je puhala jaka bura i temperature su bile iznimno niske. Konačno kada se smirio vjetar odlučili smo se za snimanje, ali temperature su i dalje bile niske, što sam posebno teško preživio kupajući se u moru koje je mjerilo samo 6 stupnjeva. Bilo je to moje prvo kupanje u 2017. godini, a sezonu nikada ranije nisam otvorio. Adrenalin je radio jer smo željeli imati lijepe kadrove, ali nakon toga sam se tresao s 3 pokrivača na sebi, ali na svi sreću nisam se razbolio

Nin se sam nametnuo kao mjesto za snimanje: ”Na prijedlog prijatelja i fotografa Jakova Baričića  došli smo do lokacije koja zaista dočarava izloaciju i vrijeme koje je sastvani dio upravo prirodnog tijeka koji i surovo prolazi mimo naše volje, i mijenja nas fizički, ali ne tako lako i naše osjećaje” – zaključio je Ivo.

Pogledajte spot našeg Ive Perkušića – ”Vrijeme”. Uživajte!