Vodimo cijelu obitelj u ‘Museum of Senses Split’!

0
Foto: Radio Dalmacija

Svake srijede vodimo cijelu obitelj u ‘Museum of Senses Split’ u City Centeru one.

U 400 kvadrata stalo je sve živo i neživo što možete zamisliti. Ozbiljno, super je tamo.

Mi smo bili i zabavili se. Točnije Nosićka – visila je sa stropa, sjedila na stolici s jednom nogom, e sad najbolji dio 🙂 bila je  viša od Dina Rađe, u tunelu testirala balans (čitaj hodala kao da je malo popila, iako ona će reć da nije), sjedila na brokvama (baci oko niže)

Nema smisla nabrajati dalje jer bi čitali do prekosutra, mi ćemo vas zato radije svake srijede odvesti tamo da sve doživite kroz vlastite oči, uši, prste, nos. Kako ćete balansirati to je na vama.

Preporučili bi samo da dobro izbalansirate u našem kvizu srijedom u kojem testiramo vaša osjetila – jer to je jedini način da dođete do svoje obiteljske ulaznice.

Visoka i trijezna Ines Nosić svake srijede  vam daje znak za SMS (šaljete ga sa svojim podacima uz ključnu riječ KVIZ na 616263 za 3, 72 kn s PDV-om). Dva najbrža SMS-a koja nam stignu idu u kviz u kojem testiramo tvoja osjetila. Preko asocijacija ćete pokušati odgonetnuti što vam to pokušavamo dočarati (koji zvuk, miris, sliku, opip…). Tko iz kviza izađe kao pobjednik – cijelu obitelj vodi u ‘Museum of Senses Split’ u CCO. Sritno!

Posjetite najzabavniji muzej u gradu srijedom po super obiteljskim cijenama:

~ 60 kn ulaznica za odrasle
~ 40 kn ulaznica za djecu (5-15 god)
~ 150 kn obiteljska ulaznica (2 odrasla i 3 djece)