Vollo: Želimo zamijeniti autobusne kolodvore!

0
Foto: Društvene mreže/Facebook

Svi smo se susreli sa problemima u pretraživanju, rezervaciji i čekanjem u redu za kartu na autobusnim kolodvorima. Kupnjom autobusne karte preko internet servisa Vollo mnogo je ugodnije od čekanja u redovima na kolodvorima.

Vollo.net je internetski servis koji vam omogućava jednostavnu pretragu, usporedbu i kupovinu autobusnih karata. Što je Booking.com za apartmane, to je Vollo.net za autobusni prijevoz – zasad!

Kako funkcionira Vollo, objasnio je za Radio Dalmaciju jedan od autora internet servisa Ivan Grbiš:”Vollo.net radi na principu da korisnik u tri koraka može kupiti autobusnu kartu. S kartom kupljenom preko Vollo aplikacije ide direktno na autobus i nije potrebno stajati u redu na šalterima, biti u neizvjesnosti ima li slobodnih mjesta i slično. Preko našeg servisa sve možete riješiti online u par minuta”.

Da ne bi bilo zabune, cijene karata kupljenih preko Vollo-a neće biti veće od cijena karata kupljenim na autobusnim kolodvorima. Međutim, autori ove aplikacije ne planiraju stati samo na autobusnom prijevozu: “Pokušat ćemo napraviti jedan intermodalni prijevoz. Moći će te upisati početnu i krajnju točku putovanja, a mi ćemo ponuditi sve oblike prijevoza koji su vama potrebni. Naprimjer, ako želite doći od Zagreba do Palagruže, aplikacija Vollo će vam izbaciti, između ostalog, ime barbe koji Vas može brodom prebaciti sa Visa na Palagružu” – zaključio je Grbiš.

Korištenje internet servisa Vollo je besplatno. Više informacija pronađite OVDJE..