Vrgorac-Novo vrijeme Apfel, nova bitka za Biokovo

0
Foto: HMNK Vrgorac

Vrgorac i Novo vrijeme Apfel u 18 sati igraju utakmicu osmine finala Hrvatskoga malonogometnog kupa. Bitku za Biokovo su u eteru Radio Dalmacije najavili treneri Arben Ademi i Teo Strunje.

Sigurno nas čeka neizvjesna utakmica, kao i sve dosadašnje između ova dva susjedna kluba. U drugi dio sezone ulazimo u izmijenjenom sastavu. S nama više nisu Pervan, Kraljević i Subotić, a došli su nam Horvat, Suton i Babić. Dobro smo odradili pripreme, pružit ćemo pravu utakmicu. Favorita između ove dvije momčadi nikad nema, bez obzira gdje se igralo. U zadnje vrijeme imamo dobar skor s njima, ali znamo da je Novo vrijeme Apfel kvalitetna i iskusna momčad. Bit će to poslastica, a siguran sam i u sjajnu atmosferu u našoj dvorani, rekao nam je Ademi.

Vrgorac nam ne leži. Pobijedili su nas u Makarskoj, a prošle sezone smo u dvije utakmice protiv njih osvojili samo jedan bod. Nema popravnog, samo pobjeda donosi prolaz u četvrtfinale. Svjesni smo snage Vrgorca, koji se pojačao. Naše jedino pojačanje, Brazilac Lucas se ozlijedio i neće duže vrijeme biti na terenu. Ali svi drugi momci su spremni, probat ćemo se posložiti da prođemo dalje, izjavio nam je Strunje.