Za koncert Bralića i klape Intrade puštene u prodaju dodatne ulaznice!

0
Foto: PR

Tomislav Bralić i klapa Intrade pripremaju veliki prosinački koncert u Spaladium Areni 07.12. za koji se ulaznice brzo prodaju te su u prodaju puštene ulaznice i za gornji ring tribine!

Zadnji put kada su održali spektakl u Spaladiumu bila je 2015. godina i koncert je bio rasprodan, a kako se ulaznice za sada prodaju čini se da će tako biti i ove godine! Cijeli doživljaj će dodatno uljepšati njihovi gosti, legendarni Tedi Spalato i grupa Forum.

Za Split je klapa vrlo emotivno vezana jer je njihova karijera doživjela ogroman uzlet nakon legendarnog koncerta “Ne damo te pismo naša” na stadionu Poljudu 2006. gdje su zablistali nastupom koji se i danas pamti, a osvojili su i Grand Prix na Splitskom festivalu 2012. s pjesmom “Zašto uvik pivan”.

Nastupili su po čitavoj Europi i Americi u prestižnim dvoranama u kojima nastupaju najveće svjetske glazbene zvijezde. Sljedeći tjedan im izlazi i novi studijski album “Bilo je i vrime” nakon četiri godine. Novi album najavio je novi spot “Ne mogu jubav krit” koji u prvih 10 dana ima više od 100 000 pregleda!

Spaladium arena može primiti oko 10.000 ljudi što dovoljno govori kolika je zainteresiranost za ove klapske gazbenike. Kao i svake godine klapa Intrade priprema nezaobilazne hitove poput “Zora bila”, “Zalutali pogled”, “Škrinja jubavi” i mnoge druge koji će tradicionalno ovaj koncert pretvoriti u događaj godine koji se ne propušta.