Zadar u Beogradu traži bodove spasa

0

Košarkaši Zadra u borbi za ostanak u ABA ligi u 18 sati gostuju u Beogradu kod Partizana kojeg pobjeda ostavlja na trećem mjestu. Zadrani su uz Mornar i Krku najugroženiji s tek sedam pobjeda.

Partizan je sjajna momčad. Imaju sjajnu energiju, dugu klupu, odlične strance. Ono što mene zanima, a osjećam da i momčad tako diše, je da u svakom trenutku odigramo maksimalno koliko možemo. Ako uđemo fajterski u utakmicu i damo sve od sebe, nadam se da možemo biti u rezultatu što duže. Partizan isto ima težak raspored, imali su i oni teških utakmica. Imaju umor, a mi smo iskoristili ovih nekoliko dana za dobre treninge, atmosfera je dobra i trening je sve bolji i bolji. Nadamo se da ćemo što duže biti u utakmici, izjavio je trener Zadra Aramis Naglić.

Očekujemo dobru, tvrdu utakmicu. Pokušat ćemo iskoristiti njihov umor i našu svježinu. Najviše ćemo paziti na njihovog playmakera Hatchera, iako ima tu još jako dobrih iskusnih igrača kao što je Veličković na četvorci. Oni su jako dobra obrambena ekipa pa ćemo morati i mi još jače stisnuti u obrani kako bismo s njima bili u nekakvom egalu, kazao je igrač Zadra Mislav Brzoja.