Zadar gost Mornara u Baru

0

Zadar u 6. kolu ABA lige košarkaša u 20 sati u Baru igra protiv Mornara. To je dvoboj momčadi koje traže pobjedu za bijeg sa začelja ljestvice.

Ne treba posebno naglašavati koliko nam je utakmica važna, prije svega zbog mira i samopouzdanja u momčadi. Ključ je popraviti protok lopte u napadu, skok igru i ustrajnost igre u obrani. Mornar je kvalitetna momčad koju apsolutno respektiramo, izjavio je trener Zadra Aramis Naglić.

Pobjeda bi nam bila iznimno važna. Cijenimo domaćina, ali ćemo dati sve od sebe da upišemo drugu ovosezonsku pobjedu. Moramo biti čvršći u obrani i poboljšati skok igru. To je ključ pozitivnog rezultata, dodao je centar Zadra Kristijan Krajina.

Dosta su energetski jaki, brzo vuku loptu i rano završavaju napade. Ne smijemo ući s njima u natrčavanje, pokušat ćemo ih svesti na igru pet na pet i tu tražiti šansu. Ključ uspjeha je svakako zatvaranje skoka, moramo podići agresivnost u obrani jer jedino tako možemo doći do pobjede u Baru, zaključio je bek Zadra Mislav Brzoja.