Otvorena autocesta A1 kod Zadra, pokupljeni automobili koji su ispali s tegljača

0
Foto: Wikipedia

Otvorena je autocesta A1 između čvorova Zadar I i Zadar II u smjeru Zagreba, koja je gotovo 10 sati bila blokirana zbog prometne nesreće u kojoj su s tegljača poispadali automobili koje je prevozio. Tegljačem je upravljao 35-godišnji vozač iz BIH koji je bio pod utjecajem alkohola. Prava je sreća što nitko nije ozlijeđen.

Dvadeset minuta prije ponoći na autocesti A1, između čvorova Zadar 1 i Zadar 2, došlo je do prometne nesreće u kojoj nema ozlijeđenih ali je materijalna  šteta velika. Državljanin Bosne i Hercegovine je pod utjecajem alkohola od 0,84 promila izgubio kontrolu nad teretnim vozilom čeških registracija kojim je prevozio automobile, probio je zaštitnu ogradu i završio na suprotnom prometnom traku.

U tom je trenutku na njega automobilom sa zagrebačkim registarskim oznakama naletio vozač iz suprotnog smjera, ali ni on nije zadobio ozbiljnije ozljede. Iz tegljača je na cestu ispao veći dio automobila koje je prevozio, doznajemo u zadarskoj policiji.

Od 23,40 do 5,25 promet je bio zatvoren u oba pravca, a od jutros je zatvoren samo promet u pravcu sjevera, pa vozači s auto ceste silaze na čvorištu Zadar 2 i kroz Zadar idu prema sjeveru i čvorištu Zadar 1.

 

 

Ranije…

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 zatvorena je dionica između čvorova Zadar I i Zadar II u smjeru Zagreba.

Dionica u smjeru Splita je otvorena za sav promet.

Kako doznajemo u zadarskoj policiji, došlo je do sudara kamiona i osobnog automobila. Nitko nije ozlijeđen.