Upoznaj Čolu!

0
Foto: PR Foto

Uskoro je veliki koncert Zdravka Čolića u Splitu. Samo uz Radio Dalmaciju možete osvojiti upoznavanje s Čolom.

Ono što trebate napraviti jest, prije svega biti originalni i napisati zašto baš vi zaslužujete upoznavanje i druženje s Čolom. Pošaljite nam dovoljno dobar razlog na igra@radiodalmacija.hr i čekajte naš poziv! Troje najoriginalnijih obožavatelja dobit će priliku upoznati se, družiti, fotografirati se i reći mu sve što su htjeli, a do sada nisu imali prilike. Svake nedjelje izvlačimo po jednog sretnika.

Za najvjernije obožavatelje pripremili smo i tri potpisana albuma koja imate priliku osvojiti u tri naredna petka. Slušajte nas i saznajte kako do uspomene na Čolu.

Lakoća s kojom Zdravko Čolić vlada scenom već desetljećima nevjerojatna je i svojstvena samo njemu. Svaka pjesma nepogrešivo pronađe put do onoga kome je namijenjena jer dolazi iz srca i neopterećeno i to je tajna veze Čole i njegove publike – vole se točno takvi kakvi jesu, vole se već dugo i zajedno će trajati. A ponovo će se vidjeti već za nekoliko tjedana – 16. listopada neponovljivi Čola i njegove Splićanke i Splićani uživat će zajedno u Spaladium Areni!

Na glazbenoj sceni malo je ljudi kao Zdravko Čolić – veliki profesionalac, a opet iskren, neposredan, temperamentan, vjeran svojoj publici i uvijek njihov. Prvim taktovima prve pjesme Čola na svakom koncertu atmosferu bez iznimke diže do usijanja – to je taj “putujući zemljotres” koji ga prati već desetljećima i koji toliko volimo! 1

978., dok je regiju tresao “Putujućim zemljotresom” i zauvijek zavladao scenom i srcima svoje publike, Čolu je jedan ondašnji list proglasio i najdražom osobom godine – a nakon što su tolike godine prošle, jasno nam je da je ta titula u Čolinom slučaju bez roka trajanja! Svoj i prirodan, miran i staložen, a opet vatren i nepredvidiv – upravo takav Čola dolazi u Split i upravo takvog Split ga voli! Stari znanci dijelili su već brojne ugodne dane i nezaboravne koncertne večeri, a ovog listopada u Spaladium Areni nesumnjivo ih čeka spektakl.

Za vrhunac jedne od najvećih turneja u karijeri Zdravko Čolić nije slučajno izabrao Split – 16. listopada “Vatru i barut” u Splitu očekuje prava eksplozija jer Čola i Split – baš su kao vatra i barut!

Ulaznice za vrhunac velike turneje pronađite na svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr, gdje je možete pronaći i popis prodajnih mjesta. Ne čekajte dugo jer sudeći po dosadašnjoj prodaji, u Spaladiumu nas očekuje još jedan vrhunski koncert i još jedna rasprodana arena. ‘‘Čolomanija je počela!