Županijski HDZ i HSP predali liste

0

Koalicijska lista HDZ – HSP predala je svoju kandidacijsku listu za predstojeće lokalne izbore. U prisustvu predsjednika ŽO HDZ – a Ante Sanadera i povjerenika HSP – a za Splitsko dalmatinsku županiju Luku Roguljića, predaji liste nazočio je i nositelj liste za Županijsku skupštinu, aktualni župan Blaženko Boban.

”Očekujemo dobre rezultate na nadolazećim izborima. U još uvijek aktualnom mandatu koji je bio izrazito dinamičan i buran odradili smo niz aktivnosti i projekata. Spomenuti ću demografsku obnovu Dalmatinske zagore i otoka, kao i veliki zamah na izuzetno velikom broju infrastrukturnih projekata, primarno cestovnih pravaca za koje već imamo potpisane ugovore koji su garancija da će Splitsko dalmatinska županija u sljedećem mandatu biti jedno veliko gradilište. Rješavanje vodoopskrbe i odvodnje kroz 6 aglomeracija, brojne luke na području otoka i priobalja, nastavak projekta zelene energije pokazatelj je kako trebamo nastaviti u tom smjeru”, kazao je župan Boban.

Luka Roguljić povjerenik HSP – a za Splitsko dalmatinsku županiju kazao je kako potpisani sporazum o zajedničkom izlasku na izbore daje novu snagu kako bi se postigli što bolji rezultati za županijsku skupštinu.
”Naš prioritet biti će jačanje javnog zdravstva na području naše županije. Želimo razvijati napredak kako doma zdravlja i hitne medicinske pomoći kao i pomagati KBC Split kao najveću bolnicu u Dalmaciji.”

Predsjednik ŽO HDZ – a Ante Sanader istaknuo je zadovoljstvo zajedničkim izlaskom na izbore.
”Ovo je kontinuitet suradnje sa HSP – om kao najstarijom hrvatskom strankom i zajedno ćemo ostvariti rezultat koji jamči pobjedu na izborima koji su pred nama.”