Žutima na Gripe stiže beogradski Dynamic

0

Košarkaši Splita u 19 sati na Gripama igraju utakmicu prvog kola treće sezone Druge ABA lige protiv beogradskog Dynamic VIP PAY-a.

Samo 45 sati nakon uspješno arhiviranog dvoboja s Goricom u 1. kolu HT Premijer lige (71:65), nova je prilika za ljubitelje sporta da napune košarkaški hram na Gripama.

Dynamic je, po informacijama koje imamo, mlada momčad koja igra agresivno i brzo. Bit će dosta tvrdo. Moramo korigirati neke stvari koje nisu štimale protiv Gorice da bismo se mogli s njima nositi. Puno je utakmica pred nama, u svaku treba uložiti sebe, ali ne treba raditi pretjerani bauk. Liga je duga, prema iskustvu iz prijašnjih sezona trebat će nam 5-6 kola da bi ušli u pravi ritam i vidjeli odnos snaga. Svjesni smo kakvu odgovornost nosi žuti dres, idemo na pobjedu svaki put kada izađemo na parket, kazao je trener Splita Ante Grgurević.

Znamo način na koji će nam Dynamic prijetiti. Znat ćemo im odgovoriti i učiniti sve da sezonu u Drugoj ABA ligi otvorimo pobjedom. Pred nama je zanimljiva sezona, puno je podjednakih ekipa i sve utakmice će biti neizvjesne, najavio je organizator igre Žutih Mate Kalajžić.