Split Tommy i Crnica otvaraju polufinalnu seriju

0
Foto: Radio Dalmacija

Split Tommy i Crnica u 20 sati na Gripama igraju prvu utakmicu polufinala doigravanja za prvaka Hrvatske u malom nogometu. Crnica je polufinale izborila u utorak u dramatičnoj majstorici u Vrgorcu, a Split Tommy je mjesec dana odmarao.

Utakmicu u Vrgorcu smo završili s 5 igrača sposobnih za igru. Liječnička služba će sat-dva prije utakmice odlučiti u kakvom ćemo se sastavu suprotstaviti Split Tommyu. Ni prije ozljeda nismo baš bili kvantitativno jaki, pa smo priključili dva juniora. Ali i da smo svi zdravi i odmorni bilo bi jako teško protiv Split Tommya. Naročito sad, nakon tri iscrpljujuće utakmice dok je Split mjesec dana odmarao. Gladni su trofeja i pobjeda, bit će nam stvarno jako teško. Mi smo cilj ispunili ulaskom u doigravanje, a plasman u polufinale je veliki uspjeh za našu mladu momčad. Upisali smo Crnicu na futsal kartu Hrvatske, a do ove sezone je malo tko za nas čuo. Borit ćemo se i dati sve od sebe pa ćemo vidjeti za što je to dovoljno. Ako Split Tommy bude bolji, čestitat ćemo im i poželjeti sreću u finalu, rekao je za Radio Dalmaciju trener Crnice Mladen Perica Štrla.

Fali nam utakmica, ispali smo iz natjecateljskog ritma baš kad smo bili u top formi. Ali barem odmorni dočekujemo polufinale. Poštujemo Crnicu i njen veliki uspjeh, ali igramo na Gripama i očekujemo našu vrhunsku partiju i pobjedu. Prije mjesec dana smo ih dobili 3:0, ali oni su već bili praktički osigurali playoff, a sada je ulog puno veći. Oni su na krilima pobjede u Vrgorcu, bit će zanimljivo, ali sve je na nama. Nastavimo li s igrama koje smo pružali prije ove pauze, pobjeda bi trebala ostati na Gripama, kazao nam je kapetan Split Tommya Josip Suton.