Započela prodaja ulaznica za Hajduk – FCSB

0

Započela je prodaja ulaznica za prvu utakmicu 3. pretkola kvalifikacija za Europsku ligu Hajduk – FCSB koja je na rasporedu 9. kolovoza na Poljudu s početkom u 20.45 sati.

Od petka do nedjelje ulaznice za utakmicu ekskluzivno mogu kupiti samo članovi Hajduka (online i na svim prodajnim mjestima). Za potrebe prodaje Odjel za članstvo će raditi u petak do 20 sati, u subotu od 8 do 15 sati te u nedjelju od 14 do 21 sati. Od ponedjeljka ulaznice idu u slobodnu prodaju.

Svi članovi Hajduka mogu preuzeti jednokratni kod na članskom sučelju te mogu kupiti jednu ulaznicu uz predočenje koda. S kodom koji ste dobili na članskom sučelju može se obaviti kupnja na platformi ticketshopa i na svim prodajnim mjestima uz predočenje koda. – Ako do sada niste bili član ili trebate obnoviti članarinu, možete to također obaviti preko članskog sučelja i nakon toga dobiti potrebni kod. Vrijedi pravilo jedan član/jedan kod/jedna ulaznica. Ukoliko želite kupiti ulaznicu za drugog člana ili više njih potrebno je predočiti njihovu člansku iskaznici i dodijeljeni kod.

Za slučaj problema s kodom i nemogućnost realizacije kupnje temeljem koda, otvorena je posebna e-mail adresa kod@nashajduk.hr.