Košarkaši Splita dočekuju Zadar

0
Foto: RD

Bit će to prava poslastica, na Gripe u sklopu 6. kola HT Premijer lige stiže Zadar (ponedjeljak, 20 sati). U redovima Splita stanje je nepromijenjeno, i dalje je trener Vladimir Anzulović bez ozlijeđenih Jamela Morrisa i Maura Veljačića.
Sada nam je i Bruno Rebić dobio temperaturu, ali barem se Josip Jukić vratio treninzima. Za Veljačića i dalje ne znamo hoće li biti spreman, a od ozljede Morrisa prošla su dva i pol tjedna. No, nismo previše kukali ni prije Šibenika, ni MZT-a, a ni uoči Borca, tako neka bude i pred dvoboj protiv Zadra. Zadatak nam je izaći na parket i dati sve od sebe. Moramo odgovoriti na Zadrovu prednost u fizičkoj snazi i prednost u centimetrima. Bio sam na utakmici sa Megom, bili su bolji 38 minuta. Zadar ima dobro posloženu ekipu s odličnim individualcima, ali krasi ih i timska igra, kaže Anzulović.

Na klupi Zadra odnedavno je Ante Nazor. Antine ekipe uvijek igraju oštru, fizičku košarku. Najveći pomak je vidljiv u homogenizaciji. Djeluju kompaktnije, homogenije što se jasno vidi. Činjenica je da djeluje bolje nego pod prijašnjim trenerom, kazao je Anzulović.

Kod Anzulovića, što se tiče “Žutih”, uvijek je sve jasno. Naše je dati sve od sebe. Nadam se i očekujem pravu sportsku atmosferu. Oba kluba su poznata po dobroj publici, očekujem pravu sportsku priredbu, zaključio je Anzulović.