Maškare od subote vladaju Splitom

0
Foto: PR/arhiva

Ovogodišnji ‘Spli’ski Krnjeval’ počinje u subotu na splitskoj Rivi krnjevalskim vjenčanjem tajnog ljubavnog para – meštra i meštrovice ovogodišnjeg ljubavnog krnjevala.

Program počinje u subotu u podne, a u u slučaju lošeg vremena sve se prebacujemo na nedjelju. Za ljubavni par odabiru se najistaknutiji mladić i djevojka koji su na neki specifičan način obilježili proteklu godinu. Nakon Nives Ivanković, Pjerina i Valentine, Ave i Pernara, te Ante Cash i Missice Martine Mitar, u subotu ćemo otkriti ovogodišnji par te ih vjenčati na Pjaci. Kao svadbeni dar dobivaju ključ Grada Splita te zadatak da u slijedećih deset dana očiste Split od svih problema. Prije vjenčanja, u 12h kreće veliki Zumba fitness party na rivi u kojem mogu sudjelovati baš svi, jer Zumba je ples i vježba za sve generacije u kojoj se na licu mjesta uče koraci bez potrebnog predznanja.

Sudjeluju instruktori i plesači Centra plesa i svih udruga i plesnih klubova koji surađuju u Spli’skom krnjevalu te gostujući i domaći Zumba fitness instruktori.

Poslije krnjevalskog vjenčanja, nova maškarana gradska uprava podiže zastavu na Pjaci te kreće u obilazak Krnjevalske izložbe u Etnografskom muzeju.

PROGRAM OTVORENJA

12h Zumba Love Carnival na rivi

13h Krnjevalsko vjenčanje i Predaja ključa grada

13.30h Podizanje zastave na Pjaci

Proglas

Obilazak Krnjevalske izložbe u Etnografskom muzeju

Pogledajte otvorenje Splitskog krnjevala i zaplešite Zumbu na rivi maškarani!

Ako vam se ne da maškarati, možete doći i u šarenom, samo nek je veselo, jer ovo je jedan rasplesani zaljubljeni krnjeval!