Zbog radova u Solinu uvodi se novi vozni režim

0

Od srijede 27. veljače 2019.  s početkom od 8 sati započet će radovi u Ulici Put mira u naselju Priko Vode.Obavljat će se radovi na spajanju oborinskih i kanalizacijskih cjevovoda na postojeći kolektor. Radovi će trajati oko 7 dana.

Autobusna linija br. 10 će u srijedu i četvrtak ( 27. i 28. veljače) voziti po redovnom voznom redu, a poslije zbog navedenih radova doći će do djelomičnog mijenjanja trase autobusne linije broj 10 (Japirko-trajektna luka-Japirko) i to:

-iz smjera grada Splita po dolasku u Matoševu ulicu u Solin, skreće desno u Ulicu Petra Krešimira IV (umjesto u Hektorovićevu), lijevo u Ulicu Marka Marulića te desno u Splitsku ulicu do Širine. Isto tako na Širini u Solinu na autobusnom stajalištu s južne strane do rijeke Jadro, čeka na sljedeći polazak, otkud će se istom trasom vraćati prema gradu Splitu (Splitska ulica-Ulica Marka Marulića-Ulica Petra Krešimira IV, te dalje starom trasom…)

Navodimo, kako će zbog radova i nemogućnosti prolaza autobusa, do Novog groblja i predzadnjeg autobusnog stajališta voziti mini autobus. O početku prometovanja mini autobusa i same izmjene autobusne linije građani će biti obaviješteni i na autobusnim stajalištima.