Otvoren poziv za najam kućica na Adventuri

0
Foto: pixabay.com

Omiljena šibenska manifestacija – Adventura, započinje 6. prosinca 2019. godine, na blagdan sv. Nikole, a trajat će do 1. siječnja 2020. godine.

 

U ponedjeljak, 28.10. objavljen je Javni poziv za najam kućica i sudjelovanje na Adventuri 2019. za sve ugostitelje i izlagače. Broj se ugostiteljskih kućica u perivoju Roberta Visianija neće mijenjati i ostaje 10 kućica za ugostiteljstvo i 4 manje kućice za „slano i slatko“.

Svi zainteresirani ponuditelji dužni su svoju ponudu s prihvaćenim Općim uvjetima o organizaciji Adventure 2019., zajedno s traženom dokumentacijom dostaviti na adresu Turističke zajednice Grada Šibenika, najkasnije do 11. studenoga 2019. godine.

Javni poziv za trgovačku djelatnost bit će objavljen naknadno, a sudjelovanje na Adventurinom Sajmiću kao i proteklih će godina biti bez naknade. S ciljem poticanja rada malih obrtnika, kućnih radinosti i udruga, kao i dosadašnjih godina, kućice namijenjene trgovačkoj djelatnosti neće se naplaćivati, a selekcija će biti izvršena na temelju pristiglih ponuda.

Podsjetimo, prošle je godine za najam kućica u perivoju Roberta Visianija vladao golem interes kada su na javni poziv pristigle rekordne 32 prijave, a tko će biti najbolji ovogodišnji ponuditelji proizvoda i usluga, na još uvijek jedinom plastic-free adventskom sajmu u Hrvatskoj, saznat ćemo najkasnije do 19. studenoga 2019. godine.