Jadranski derbi: Hajduk izgubio od Rijeke 2:3

0
Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX

Hajduk je na praznom Poljudu izgubio od Rijeke 2:3 u derbi utakmici 35. kola HNL-a. Rijeka se nakon ove pobjede primaknula na bod od treće Lokomotive i drugog Osijeka te ušla u utrku za drugo mjesto koja će biti odlučena u zadnjem kolu.

Nakon utakmice trener Hajduka Igor Tudor nije izašao pred novinare. Prvi je izašao trener Rijeke Simon Rožman: “Sretan sam, jako sam sretan zbog igrača koji se sada vesele kao mala djeca i idu u svlačionicu. Svaka čast dečkima, bila je prava energija, šteta samo što nije bilo gledatelja. Sada nam se vratilo ono što nam prije nije išlo kad smo dobro igrali. Teško je ovdje igrati, ali pobjeda je bitna.”

Hajdukov Samuel Eduok: “Jako sam razočaran, zaslužiili smo pobijediti utakmicu, imali smo jako puno prilika, ali na kraju smo izgubili. To je nogomet.”

Hajdukov trener Igor Tudor nije stao pred novinare, to je napravio pomoćni trener Hari Vukas: “Žao mi je zbog Igora što nije tu, ali izgubio je glas. Nije dobro, razočarani smo. Koliko čujem, Rijeka je imala četiri udarca na gol, zabila tri gola i odnosi pobjedu. Treći gol smo primili iz kornera, a mi smo ih imali 13 ili 14 pa nismo uspjeli zabiti gol. Nadali smo se u zadnjih pola sata da će pasti još koji gol za nas, vidjeli smo na klupi da ide prema tome, ali na kraju nismo zabili.”