Jedanaest igrača Hajduka u reprezentativnim akcijama

0
Foto: hajduk.hr

Ukupno 11 igrača Hajduka sudjelovat će u reprezentativnim akcijama svojih selekcija za vrijeme trajanja prvenstvene stanke.

Hajdukov kapetan Lovre Kalinić konkurirat će za A reprezentaciju Hrvatske koja na početku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo igra protiv Slovenije u Ljubljani 24. ožujka, a potom i za dva ogleda u Rijeci – 27. ožujka protiv Cipra i tri dana kasnije protiv Malte.

Darko Todorović konkurira za A reprezentaciju Bosne i Hercegovine koja u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo igra s Finskom u Helsinkiju (24. ožujka) te s Francuskom sedam dana poslije, a između ta dva susreta BiH će odigrati i prijateljski dvoboj s Kostarikom (27. ožujka).

Mario Vušković, Darko Nejašmić i David Čolina pozvani su u U-21 reprezentaciju koja nastupa na Europskom prvenstvu u Sloveniji. Mlada reprezentacija će odigrati tri utakmice u skupinama: protiv Portugala (25. ožujka), Švicarske (28. ožujka) i Engleske (31. ožujka). Sve tri utakmice bit će odigrane na stadionu Bonifika u Kopru.

Šestorica igrača Hajduka pozvana su u U-20 reprezentaciju Hrvatske za prijateljski ogled s Turskom koji se 26. ožujka igra u Zagrebu. Za nastup konkuriraju Marin Ljubičić, Ivan Dolček, Luka Škaričić, Ivan Brnić, Mario Čuić i Vicko Ševelj.