U Splitu potraga za nestalim Britancem

0
Foto: PU splitsko-dalmatinska

Policija i dalje traga za 41-godišnjim Englezom čiji je nestanak u Splitu prijavila njegova supruga. Opsežna potraga za njim pokrenuta je jučer na Marjanu, no ona je obustavljena nakon što su Britanca u jednom splitskom kafiću snimile nadzorne kamere.

Britanac John Paul Watson (41), za kojim je na  Marjanu tragalo stotinu ljudi uz pomoć potražnih pasa  i dronova, snimljen je nadzornom kamerom u jednom splitskom kafiću te je potraga na Marjanu u subotu navečer obustavljena. HGSS i vatrogasci su se povukli s Marjana, potvrdio nam je pročelnik splitskog HGSS-a Darko Gavrić ističući da  je sve ostalo sada u rukama policije.

Policija je ranije priopćila da je u subotu u Prvoj policijskoj postaji Split  prijavljen nestanak državljanina Velike Britanije JOHN PAUL WATSON  rođenog 22.04.1980.godine,  koji se udaljio iz iznajmljenog apartmana u centru Splita prema Marjanu, gdje je zadnji put i viđen.

Osoba je visine 183 cm, jače tjelesne građe, klempavih ušiju, kestenjaste kose i očiju, te je u trenutku nestanka bio odjeven u crnu majicu kratkih rukava s natpisom under armor, crne kratke hlače te je na glavi imao crvenu šiltericu.

Policijski službenici zajedno s članovima HGSS-a poduzimaju mjere traganja za osobom.

Također raspolažemo i s neprovjerenom informacijom da je tokom dana osoba viđena i na splitskoj Rivi.

Splitska policija moli sve građane koji imaju informacije o osobi ili su je vidjeli da odmah nazovu policiju na broj 192.