Isplata uskrsnica u Trogiru

0

Uskršnje potpore isplaćivat će se do 14. travnja, od 8 do 12 sati, u Gradskoj vijećnici na 1. katu Kneževa dvora.

U petak, 1. travnja, započela je isplata uskrsnica za umirovljenike Grada Trogira, korisnike zajamčene minimalne naknade i korisnike nacionalne naknade za starije osobe. Uskrsnice je moguće preuzeti do 14. travnja, od 8 do 12 sati u Gradskoj vijećnici Grada Trogira (1. kat Gradske uprave).

• Umirovljenicima s mirovinom do 1000 kn isplatit će se 400 kn
• Umirovljenicima s mirovinom od 1000,01 kn do 2000 kn isplatit će se 300 kn
• Umirovljenicima s mirovinom od 2000,01 kn do 2500 kn isplatit će se 200 kn

Umirovljenici trebaju predočiti odrezak posljednje primljene mirovine, osobnu iskaznicu i OIB.

• Korisnicima zajamčene minimalne naknade s prebivalištem u Gradu Trogiru, koji su u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Regionalni ured Split – Ispostava Trogir, isplatit će se uskrsnica u visinu od 400 kn po nezaposlenoj osobi.

• Korisnicima nacionalne naknade za starije osobe s prebivalištem u Gradu Trogiru isplatit će se uskrsnica u visini od 400 kn po korisniku nacionalne naknade za starije osobe. Prilikom preuzimanja potpore potrebno je predočiti osobnu iskaznicu i OIB te rješenje Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje.

Ako umirovljenici, korisnici zajamčene minimalne naknade i korisnici nacionalne naknade za starije osobe ne preuzmu potpore u razdoblju do 14. travnja, svoje pravo neće moći ostvariti naknadno.