Kramarić u Sampdoriu?

0
Foto: Hina

Hrvatski napadač Andrej Kramarić bi ove zime mogao preseliti iz Leicester Cityja na posudbu u redove Sampdorije, pišu talijanski mediji.

Kako navode najtiražnije dnevne novine talijanske regije Ligurija Il secolo XIX, a prenosi Hina, korak do prelaska u Sampdpriu su još dvojica igrača lidera engleskog prvenstva – Tunižanin Yohan Benalouane i Švicarac Gokhan Inler. Obojica su već igrala u Serie A. Benalouane je u Leicester stigao ljetos iz Atalante, a igrao je i za Parmu i Cesenu, dok je Inler četiri godine nosio dres Napolija.

Kramarić je u Leicester stigao u siječnju ove godine iz Rijeke i u drugom dijelu prošle sezone zabio tri gola u 15 nastupa. Međutim, otkako je momčad preuzeo talijanski stručnjak Claudio Ranieri, 24-godišnji hrvatski napadač ispao je iz kruga prvotimaca.

Leicester City se senzacionalno nalazi na prvom mjestu engleskog prvenstva, a momčad predvode vodeći strijelci lige Jamie Vardy s 15 i Ryad Mahrez s 13 golova (toliko je dao i Romelu Lukaku iz Evertona). Uz njih je Kramarić ove sezone upisao svega četiri nastupa, pri čemu tri u Liga kupu postigavši jedan pogodak. Kramarić se još uvijek nada mjestu među putnicima na Euro 2016., koje može zaslužiti jedino igrama. Stoga je njegov odlazak na posudbu ove zime najizglednija opcija.