Cedevita s Kvarnerom u kupu

0

U prostorijama Hrvatskog košarkaškog saveza u Zagrebu održan je ždrijeb polufinala Kupa Krešimira Ćosića.

U Višnjiku, 17. veljače sastat će se CedevitaKvarner te Zadar protiv boljeg iz četvrfinalnog dvoboja Jolly JBSCibona koji se za tjedan dana igra na Baldekinu. Za domaćina završnog turnira izabrani su Košarkaški savez Zadarske županije i tvrtka Sport Event – Zadar. Satnica polufinala je 17.30 sati (Cedevita – Kvarner), te u 20 sati (Zadar -Jolly JBS/Cibona). Finalna utakmica na rasporedu je 18. veljače, s početkom u 19 sati.

Parove polufinala izvukao je Krešimir Petar Ćosić, sin pokojnog Kreše Ćosića, u nazočnosti svoje majke Ljerke, čelnika HKS-a i predstavnika klubova.
Nama je čast biti ovdje, sudjelovati u cijelom događanju. Drago mi je da se Kup vratio u Zadar, iako je lijepo bilo i u Vukovaru, gdje je bilo posebno ozračje. Neka atmosfera bude kao što je bila kad je Krešo igrao u Zadru, rekla je Ljerka Ćosić.

Ulaznice za završni turnir bit će u prodaji na blagajnama SC Višnjik po cijeni od 30 kuna za dvije polufinalne utakmice te 30 kuna za finale, dok će dvodnevni paket stajati 50 kuna. Pretplatnici za utakmice KK Zadar imat će besplatan ulaz. Zadar je posljednji put bio domaćin završnog turnira Kupa Krešimira Ćosića u veljači 2009. godine, kad je naslov osvojila Cibona. Branitelj naslova je Cedevita koja je prošle godine u Vukovaru u finalu dobila Zadar s 86-82.