Marjan Trail otvara Proljetni kup

0
Foto: ttk-strka.hr

Split je prva etapa trećeg izdanja Proljetnog treking kupa. Start Marjan Traila je na Rivi u subotu u 10 sati, a utrka će se održati u dvije kategorije, na 10 km i 20 km.

Start i cilj su na Rivi. Prijave su od 07-30-09.30. Oni koji su se već prijavili i uplatili startninu preuzet će svoje start-pakete, a svi zainteresirani mogu se također doći prijaviti i na licu mjesta platiti startninu. Krajnji rok za prolazak kroz cilj, također na Rivi, je 15 sati, ali ćemo pobjednike proglasiti već u 13.30, a potom je za sve koji su do 07. veljače uplatili startninu organiziran i topli obrok, rekao nam je Marko Herman, predsjednik Trail Treking kluba Strka iz Solina, organizatora Marjan Traila.

Vrijedit će i privremena regulacija prometa. Na nekoliko minuta će u 10 sati ispred crkve Sv. Frane, na Trgu Franje Tuđmana, te jednosmjernom ulicom uz Šperun promet biti blokiran. U povratku molimo vozače pored crkve Sv. Frane i uz hotel Bellevue da malo pripaze na trkače koji će pojedinačno dolaziti prema cilju. Tu će biti i policija, redari, naši volonteri, ali neka svejedno obrate pozornost na trkače na cesti, apelirao je Herman.

Nakon Splita, 3. Proljetni treking kup nastavit će se 12. ožujka u Drnišu, 2. travnja u Jeselicama, 23. travnja u Omišu, a posljednja etapa bit će jubilarni deseti Mosor Grebbening 14. svibnja u Gatima.