Hajdukova tipkovnica na mobitelu

0
Foto: Radio Dalmacija

Hajduk i tvrtka Aspida predstavili su na Poljudu najnoviji co-branding projekt pod nazivom Hajduk Izzy.

Riječ je o potpuno besplatnoj mobilnoj aplikaciji, koja se može preuzeti na Apple Storeu i Google trgovini, pa je dostupna na svim Android i iOS sustavima. Hajduk Izzy je u osnovi tipkovnica za mobilne telefone uz višenamjensku traku preko koje je omogućen direktni pristup službenoj web stranici Hajduka, službenoj Hajduk Facebook stranici i Hajduk Fan Shopu.

“Zadovoljstvo mi je da s ovim projektom ulazimo u tzv. ICT svijet. Aplikacija mi se sviđa jer je jedinstvena i ima tih atraktivnih “gesture” momenata gdje se možete igrati sa tastaturom. Zvučni efekti su vrlo zanimljivi i siguran sam da će sve ovo biti vrlo zanimljivo mlađoj populaciji koja uvijek traži nešto novo, štosno da tako kažem”, izjavio je direktor marketinga Hajduka Aljoša Bašić.

“Tipkovnica je najkorišteniji dio mobitela, a mobitel najkorišteniji uređaj na svijetu. Tako će svaki put kad otvorite mobitel, tipkovnica podsjećati na voljeni klub. Hajduk je prvi izašao s ovim konceptom, po tome je jedinstven u svijetu”, rekao je Marin Erceg, osnivač i direktor tvrtke Aspida.

U planu je i razvoj budućih novih aplikacija koje će biti povezane uz Hajduk Izzy.