Šibenik: Predstavljen Pink Wing

0
Foto: Pink Wing

Jedinstveni gastro-turistički projekt, koji okuplja 150 VIP automobilskih entuzijasta po prvi puta će se, od 17.-19.06. održati u Hrvatskoj. Karavana kreće iz Zagreba, s konačnim ciljem u Šibeniku, uz jednodnevni posjet Zadru.

Konferenciji za novinare u šibenskom D-Resortu nazočili su gradonačelnici Zagreba Milan Bandić, Zadra Božidar Kalmeta i Šibenika Željko Burić.

Projektom Pink Wing želja nam je bila okupiti visokopozicionirane poslovne ljude, vlasnike kompanija i menadžere koji imaju u vlasništvu skupocjene sportske automobile, te im pružiti nezaboravan turističko-gastronomski vikend doživljaj, pojasnio je Robert Bajs iz Organizacijskog tima.

Sudionici događanja su većinom poslovni ljudi iz Hrvatske, no pridružilo se i njih nekoliko iz susjednih zemalja ali i zemalja Zapadne Europe. Polazak je iz Zagreba 17.06 u 12:00 sati uz policijsku pratnju i zatvaranje prometnica do izlaska iz grada.

Automobilski entuzijasti svakako će uživati u ovome nesvakidašnjem događanju Veseli me što su upravo gradovi Zadar i Šibenik postali istaknute stanice ove avanture i tako dobili priliku turistički se predstaviti na jedinstveni način te upotpuniti svoje atraktivne turističke ponude jednom novom i drugačijom, naglasio je gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić.

Pročitajte opširnije!