Na vozila stavljao tuđe tablice pa besplatno točio gorivo

0

Splitska policija kazneno je prijavila muškarca koji je skidao registarske tablice s tuđih automobila, stavljao ih na svoja vozila te na benzinskim postajama točio gorivo koje nije plaćao.

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je 10. veljače u ulici 114. brigade u Splitu, skinuo registarske tablice s osobnog vozila Opel, te ih postavio vozilo BMW, kojim je nakon toga došao na benzinsku postaju u Solinskoj ulici u Splitu, utočio gorivo, te se udaljio s benzinske postaje, ne plativši račun u iznosu od oko 460 kuna.

Sumnja se i da je 24. ožujka na predjelu Pujanke skinuo tablice s osobnog vozila Fiat i postavio ih na vozilo Renault Thalia, u koje je na istoj benzinskoj postaji utočio gorivo i udaljio se, bez plaćanja računa u iznosu od oko 280 kuna. Otuđene registarske tablice je odbacio. Slijedi mu odgovarajuća kaznena prijava.

Dovršeno je i kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom i 25-godišnjakom, za koje je utvrđena sumnja da su tijekom noći 19. travnja u Istarskoj ulici i ulici Dinka Šimunovića u Splitu, otuđili gorivo iz dva vozila.