Dražen Zečić: ”Ako sam javna osoba, nisam javni wc”

0
Foto: PR

Promovirajući svoju novu pjesmu ”Ljeto ide” s kojom će 11. lipnja nastupiti na CMC festivalu, Dražen Zečić dao je vrlo osoban intervju na Radio Dalmaciji kod Gordana Vasilja.

Na pitanje zašto ga se u zadnje vrijeme rijetko može vidjeti u medijima kazao je: ”Što bih ja sad trebao u medijima skinut se gol da bih dobio nekakav naslov, da bih ja prodao svoju pjesmu, ja nikad nisam radio, tako mi to ni ovog trenutka nije potrebno. ”

Iako ne voli o tome javno pričati, vjera igra veliku ulogu u Zekinu životu: ”Danas ako bilo što kažeš, onda ti netko govori da imaš interesa, zato ja uopće ne pričam o tome. Nemam ja što, ja sam grješnik u životu koji se stvarno trudi biti bolji. Kad ljudi shvate da ne mogu stvarati i oblikovati druge ljude nego pokušavat oblikovat sebe, bit će nam svijet bolji. Ja se stvarno trudim pokušat tražit mane sebi, zamjerit sebi, a ne zamjerit drugima. Dok kod nas je svatko pametan, svatko je dobar i kakav bi netko drugi trebao bit i onda ti pričaju.”

Da iza svakog uspješnog muškarca stoji žena, potvrdio je i Zečić. Supruga Božena mu je, kaže, najveća podrška: ”Jedna samozatajna osoba, prvo dobar čovjek koja uistinu nema potrebu ogovarat ljude niti im govorit kakve mane imaju, može samo nekad iskomentirat ovo je dobar čovjek, ali mi se ne sviđa njegova pjesma, znači neće nikad ići na čovjeka što ja apsolutno cijenim jer rijetki su takvi ljudi.”

Božena se nikad nije pristala fotografirati s njim za medije: ”Njena je odluka, ja to poštujem i tako je bolje. Bave se sa mnom, ja sam javna osoba, ok moram razumjet, ako sam javna osoba, nisam javni wc, znaš, ali moraš trpjet neke stvari i priče kao javna osoba i bez obzira što nekad nemam veze uopće, ne da nema dima, ali dobro. Nekad ima utemeljenosti pa nema nikakve priče i to mi je čudno u životu ha ha, ali dobro. Ali ne trebaju to trpjeti drage osobe oko tebe, koji nemaju nikakve veze.”

Pjevačev najveći blagoslov su njegovo troje djece; kćeri Mia i Antonia te sin Petar: ”U tišini i miru uživam u tome, neka sve ide svojim redom, dabogda vrlo brzo imao unuke, volio bih to doživjeti i to je to.”

Ekskluzivno za Radio Dalmaciju Zeko je otkrio da se uz glazbu uspješno bavi i proizvodnjom vina surađujući s poznatim vinarom Vladimirom Krauthakerom: ”Nešto poklonim, nešto prodam jer nema tu velikog ekonomskog interesa ako ćete samo malu količinu vina prodavati. Kad bih vam rekao da samo imam 1500 litara vina je samo uspjelo u 8 godina, ne biste mi vjerovali, ali eto, volim imati i to. Dijelom se proda, a dijelom su mi otkupili moji dragi prijatelji.”

Na Vasiljev komentar kako je čuo da se onaj tko proba Zekino vino vraća po još, popularni pjevač je odgovorio kroz smijeh: ”Pa samo neka se vrate s novcima ha ha ha, a šalim se malo.”

Poslušajte cijeli razgovor: