Volontiranje u Bratislavi

0
Foto: Pixabay

Otvoren je natječaj za jednog volontera u Bratislavi na period od 10 mjeseci (od početka rujna 2016. do kraja srpnja 2017.).
Volonter bi bio angažiran u udruzi Ulita koja se bavi organiziranjem različitih aktivnosti za mlade iz perifernih djelova grada. Organiziraju različiteradionice, dnevni boravak, sportske aktivnosti, edukacije i savjetovanje za mlade.

Zadatak volontera bi bio pomoć u organiziranju različitih zabavnih aktivnosti za mlade, sportske igre za djecu, pratnja djece na izletima, sudjelovanje na timskim sastancima i dogovorima s ostalim volonterima i djelatnicima udruge. Radi se isključivo popodne, 3 ili 4 dana u tjednu. Ostalim danima volonter može birati hoće li raditi sa djecom, starijim osobama ili osobama s posebnim potrebama.

Prednost će imati socijalno osjetljive osobe, kreativne, odgovorne, komunikativne i motivirane za rad s djecom i mladima. Poželjno je da se služe barem osnovama engleskog jezika.

Više o organizaciji, udruzi Ulita iz Bratislave, možete pronaći ovdje:http://ulita.eu.sk/en/

Obzirom da je volontiranje financirano kroz program Erasmus+, pokriveni su troškovi smještaja, hranarina, džeparac, zdravstveno osiguranje, intenzivni tečaj slovačkog jezika, treninzi i troškovi puta do 275 eura.

KAKO SE PRIJAVITI: svoj životopis na engleskom jeziku poslati na mail: hovorkova@ekumena.sk i na helpsplit@yahoo.com